Sociale initiatieven

U kunt sociale impact creƫren door het steunen van initiatieven gericht op arbeidsparticipatie. Deel bijvoorbeeld uw expertise met sociale ondernemers of kandidaten door het geven van workshops, coaching of training. U kunt een organisatie in uw eigen regio benaderen of in contact komen via een landelijk platform. Kijk vooral samen hoe u elkaars impact kunt versterken.

Maex

Landelijk platform dat inzicht biedt in sociale initiatieven en sociale ondernemingen. Mensen kunnen aan initiatieven worden verbonden en er kan maatschappelijk worden ingekocht.

Buy social

Landelijk overzicht van de producten en diensten van sociale ondernemingen.

JINC

JINC helpt kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan projecten waar professionals uit het bedrijfsleven als trainer actief zijn en bedrijven die hun deuren openen om de leerlingen te laten ontdekken wat voor sectoren en beroepen er bestaan.

Bedrijf en samenleving

Bedrijf & Samenleving verbindt bedrijven en de samenleving door maatschappelijke projecten en kijkt graag samen met bedrijven op creatieve wijze naar een passende social return invulling.