Stages

Met een mbo-stagiair heeft u tijdelijk een gemotiveerde medewerker en frisse energie binnen uw bedrijf. Een stage is een goede kans voor studenten om praktijkervaring op te doen en kennis in te brengen. En uw bedrijf brengt het vakmanschap over aan deze werknemer van de toekomst.

Samenwerkings-organisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

SBB verzorgt landelijk de erkenning en de begeleiding van (toekomstige) leerbedrijven. Zij matchen studenten met bedrijven via de stagemarkt. Studenten krijgen de beste stage of leerbaan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

ROC Kop van Noord-Holland

De studenten op het ROC Kop van Noord-Holland kiezen voor goed onderwijs en een persoonlijke aanpak. Het ROC heeft ruim 90 opleidingen. De student kan voor u een opdracht uitvoeren of een onderzoek doen. U wordt begeleid door een stageconsulent.

Nova College - regio Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp

Alle studenten van de mbo opleidingen op het Nova College lopen stage tijdens hun opleiding. Bedrijven die een stageplek willen bieden, kunnen contact opnemen met de contactpersoon stage van de betreffende opleiding.

ROC Amsterdam en Flevoland

Als uw bedrijf stagiairs van het ROC Amsterdam een kans wil bieden, kunt u via de website een mail sturen naar de desbetreffende locatie en sector.

Horizon College

Zoekt u een gemotiveerde stagiair? Het Horizon College heeft ruim 11.000 studenten en meer dan 120 opleidingen. Kijk voor meer informatie op de website van het Horizon College.

Infrabindt

Binnen Infra Bindt werken 85 organisaties samen aan infra-opleidingen op MBO niveau 2, 3 en 4 en HBO. Wij kunnen contact leggen met stagiairs en uw kandidaten bijv. een BBL-opleiding geven.