Werk

Een (tijdelijke) werkplek biedt kansen voor u als werkgever en iemand die nu nog aan de kant staat. Diverse organisaties en re-integratiebureaus zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, met elk opleidingsniveau. U kunt organisaties in uw eigen regio benaderen of gebruik maken van landelijke platforms. Zij helpen bij het vinden van de juiste match.

UWV Werkgevers

Samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra. Hier ontvangt u advies en ondersteuning bij werving en selectie van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Buy Social

Landelijk overzicht van organisaties die arbeidsbemiddeling verzorgen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Sociale Zaken

Digitale Amsterdamse marktplaats van organisaties die arbeidsbemiddeling verzorgen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Maratan

Maratan voorziet bedrijven op een duurzame manier van betrouwbaar en getalenteerd personeel en helpt hen tegelijkertijd sociale impact te crëeren door mensen met een vluchtelingenachtergrond aan werk te helpen.

WerkSaam Westfriesland

WerkSaam bemiddelt voor alle 7 Westfriese gemeenten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. WerkSaam adviseert en helpt bij het zoeken naar de juiste mensen. Dit in nauwe samenwerking met het WSP-NHN waarin WerkSaam ook participeert.

Agros

Voor ontzorging bij social return verplichtingen bent u bij Agros aan het juiste adres. Agros adviseert, bemiddelt en begeleidt! De intermediair voor werkgevers, overheid en werkzoekenden.

Studeren en werken op maat

SWOM biedtprofessionele ontwikkel- en begeleidingstrajecten voor Young Professional met een arbeidsbeperking die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. SWOM plaatst op deze wijze jaarlijks ruim 200 Young Professionals bij 88 bij SWOM aangesloten werkgevers.